Travel helg

.. men lite bilder dessverre. I går var jeg på 40 års jubileum for starten på realskolen. Noe originalt påfunn – det er jo vanligvis eksamener man feirer. Men ikke desto mindre kjempeartig – og jeg fikk prata med opptil flere folk jeg ikke hadde sett på 40 år. Vi hadde det kjempegøy og var enige om at vi holdt oss veldig godt. Veldig trivelig at også noen av lærerne kom og bidro med taler og historier, ikke minst Sigurd Osberg som holdt til i Ringsaker på den tida og underviste noen timer på Ringsaker realskole og konfirmerte de fleste av de tilstedeværende i 1970.
I dag har jeg gått en liten sopptur formedelst nydelig vær, men ellers har mannfolket og jeg i egenskap av stolte foreldre vært på jazzkonsert på Lillehammer. Yngste englebarn meldte seg på jazz-seminar i forbindelse med dølajazz.
26 ungdommer har tilbrakt 5 dager sammen med svært gode instruktører, og nå fikk vi se resultatet. Det var imponerende! Kjempebra tiltak også – skikkelig inspirerende for de ungdommene som fikk være med. Salen var full av stolte foreldre naturligvis. Instruktørene virket kjempedyktige, og denne festivalen gjør åpenbart en solid innsats for å sikre etterveksten i jazzmiljøet.
Min far sier at han spilte på festivalen for 30 år siden, så det er jo bra noen tar opp arven 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *