Mer konsert – Cafekonsert med Stange VGS og bursdagsfeiring…

Travel dag. Min bursdagsgave til mannfolket og min kjære far (som har bursdag med en ukes mellomrom) var billetter til cafekonserten og middag på restaurant etterpå.
Det var trivelig. Elevene på musikklinja er imponerende flinke og proffe på konsertene sine. Selvsagt er nivået litt varierende, men gjennomgående kjempebra.
Bilde fra litt langt bak i salen. Dette er Kjersti (til venstre) og Elise K. Stensrud som skal synge Weathervanes and chemicals, med band.
Du kan høre den på YouTube hvis du vil…
Kjersti og tre andre jenter gjorde også en versjon av “Summertime” som Kjersti lærte på Dølajazz i høst. Nå er jeg muligens ikke aldeles objektiv, men jeg mener det var et av konsertens beste innslag. Får håpe det blir en DVD å få kjøpt, så kan jeg blogge den 🙂 Eller at noen legger den ut på YouTube.
Deretter var vi ute og spiste, godt og koselig. Hot and Spicy på Hamar kan anbefales om du er der og er sulten.

2 tanker om “Mer konsert – Cafekonsert med Stange VGS og bursdagsfeiring…

  1. Å ja, husker musikklinjekonsertene fra da musikeren min gikk på Vinstra med stor glede! Høy kvalitet og stor entusiasme! Tror jeg fikk med meg samtlige. Nå etterpå har det blitt vanskeligere å komme seg av gårde på dem. Dumt, egentlig, elevene er sikkert like flinke nå sjøl om jeg ikke kjenner dem.

  2. Tilbaketråkk: Cafekonsert med Stange VGS « hildegoghagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *