God mat, god konsert

Dette har vært en ganske travel dag. Fullt kjør på jobb som vanlig, men et koselig avbrekk med undervising etter arbeidstid. Og gedigen bevertning:

Deretter var det rett hjem og stable kontrabass inn i bilen og kjøre til Brumunddal, plukke opp englebarnet og kjøre til Veldre kirke, hvor Ringsaker kulturskole hadde vinterkonsert. Det var veldig artig å være med på, mange flinke ungdommer 🙂 Kjersti har spilt kontrabass i sier og skriver tre uker.
Av den grunn stod hun ikke i programmet, noe læreren ville bøte på ved å introdusere henne – men siden de ikke har kjent hverandre så lenge, tok han litt feil 🙂 Tror han ble tilgitt, blir hun ikke kalt for verre ting enn Heidi i sitt liv, har hun lite problemer.
Mobilopptak:

4 tanker om “God mat, god konsert

  1. Innbydende bord-dekking, og flott med egen musikk-video i bloggen..man har da lov til å være stolt av sine englebarn, skulle bare mangle! (Riktig fin musikk også..friske greier.)

  2. Og den unge damen kan prise seg lykkelig for at da jeg krasjet min forrige bil for temmelig nøyaktig ett år siden – så kjøpte jeg en stasjonsvogn. Det var nære på at jeg kjøpte en kombi – og da hadde vi ikke kunnet frakte kontrabassen. Den går sannelig min hatt ikke inn i mannfolkets postbil heller…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *