Til Praha igjen

Vi lader opp til nok en tur til Praha – for tredje gang på litt over ett år. Dette er en flott by, som det tar en stund å bli lei, tror jeg. Denne gangen reiser vi med en liten baktanke om å gjøre all shopping av julegaver og derved spare inn det meste av turen 🙂 I tillegg har vi tenkt å gå i operaen og se Rusalka, som vel er en tilnærmet nasjonalopera. Vi gleder oss til det. De to tidligere turene til Praha har vært velsignet med så godt vær at vi har ikke hatt samvittighet til å være særlig mye innendørs. Nå, seint i november, regner vi med at det er kaldt. Kanskje vi endelig kan få sett noen museer? Været er meldt godt – kaldt og klart. Vi pakker hansker og varme klær. Og må prøve å finne ut av metroen, slik at vi kan komme oss til ett av de større shoppingsentrene. Hittil har vi gått når vi skal noe sted, for vårt favoritthotell ligger nærmest under Karlsbroen – og da har vi gangdistanse til alle turistattraksjoner. Reiseblogg følger sikkert også denne gangen, for de som måtte være interessert.
Denne gangen reiser jeg med tungt hjerte fra noen av mine pasienter, men hva har man kolleger til?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *