Shopping og opera

 

Torsdag formiddag shoppa vi så det holdt, deretter var vi i operaen og så La Traviata. Det var fint…

image

Og heldigvis fikk vi oss litt mat i operaen, for etterpå ble det smått stell. Vær obs på at mange restauranter stenger såpass tidlig at det kan være vanskelig å få mat etter operaen. Vi endte denne kvelden opp med sein og kald pizza på rommet, som ikke var det vi hadde bestilt. Men bedre enn å sulte…

image

 

Fredagen derimot, hadde jeg overtalt englebarnet til å bli med på Segway-tur. Hun trodde nok hennes siste time var kommet….

10866851_10204846603580899_2095466550_n[1]

 
farvel-selfien?
image

 

Men det ble en kjempefin tur, med Marek som hyggelig guide.

image

 

Her bor statsministeren, men han var ikke hjemme, så vi ble ikke bedt på kaffe

 

image

image

image

image

image

image
The Lennon Wall
image
Etterpå var vi litt kalde og veldig sultne – og bevilget oss en tre retters lunsj..
image
Noe som ikke var til hinder for å spise luksusmiddag på Bellevue med utsikt til Prahaborgen seinere på kvelden. Vi klarte riktignok bare to retter. Men fikk både en lekker trøffelsak før hovedretten (lam til Kjersti, kalvefilet til meg (bildet)) og en liten sorbet før desserten, sånn i tillegg. Denne plassen anbefales. Ikke billig (dvs denne luksusmaten kostet omtrent det samme som en gjennomsnittlig norsk restaurantmiddag), men verd pengene. Og selv om det er “fint” er det slett ikke snobbete. Kelnerne er hyggelige, hjelpsomme og spøkefulle.
image

 

 

image

image

2 tanker om “Shopping og opera

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *