Første dag i København

Mannfolket serverte frokost

wp-image-1733183238jpg.jpg

Her er både bakeri og supermarked rett rundt hjørnet, ingen sak. Noen interiørbilder av leiligheten er kanskje også på sin plass.

wp-image-1292217441jpg.jpgwp-1486053115586.jpg

 

Her har vi det som nevnt veldig fint. Deretter tok vi en tur til Musikmuseet, som ligger i gamle Radiohusets koncertsal. Det var særdeles interessant med mange gamle instrumenter.

 

Du kan også se et hjerte av gull og lavasten som har tilhørt Mozart. Hans enke giftet seg med en dansk diplomat og flyttet til København etter Mozarts død. Hun ga siden hjertet til en god venninne, som senere igjen ga det til komponisten Niels W Gade. Hans familie ga det til museet.

Deretter besøkte vi Torvhallene, da mannfolket i flere år har hatt en kulinarisk fantasi om gåserillette. Her fikk han kjøpt det, og vi fikk oss også noen gode smørbrød, før turen gikk videre til Carlsbergmuseet. Det var en interessant utstilling. Det ligger visstnok en god serie på DR Bonanza om “Bryggeren” – får se om det er noe å få med seg etterhvert.

Nå har vi smakt på gåseriletten (skal se om jeg får lastet opp bilde etterhvert. ) før vi skal på konsert med Schostakovitsj og Saint-Säens i DR Koncerthuset.

Mannfolket likte den, jeg kunne egentlig styre meg og synes det var nok med en liten bit. Tunge og heftige saker. (altså riletten 😀 – ikke konserten)

wp-1486070091817.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *