Offisiell klage på ferieværet

Dette går da ikke an. Nå har jeg ferie en skarve uke. Har vært ute og jobba masse i hagen i dag, men det var så kaldt at jeg måtte ha på meg den hagegale fleecejakka. Jeg hadde jo bestilt sol og behagelig temperatur? Ugraset later til å trives aldeles uovertruffent uansett vær. Trodde jeg hadde kommet rundt i forrige uke, men sannelig er det vokst opp meterhøye ugras både her og der. Fjerna masse brennenesle… usj….

og nå regner det 🙁

Planen var å ha varme sommerkvelder og kunne sitte ute og nyte duften av disse:

5 comments for “Offisiell klage på ferieværet

 1. Anita K.
  18/06/2010 at 16:39

  Høh, det var 7 plussgrader da jeg dro på jobb i sted. 🙁
  Møkkavær.

 2. vivi
  18/06/2010 at 17:16

  Jeg vil også være med å klage på dette være. Nå har jeg nettopp vært ute og ryddet inn alle pottene jeg har på verandan.
  Har lyst til å sette meg ned å gråte.

 3. 18/06/2010 at 18:32

  om ikke annet har jeg da fiksa noen nye bilder til headeren på bloggen. Morsomt, dette….

 4. 18/06/2010 at 21:10

  Ja, det eneste fornuftige ville vært å bygge drivhus over hele tomten, skru på varmen og spille litt sommermusikk! Pluss en liten rødvin =) Ha en fin ferieuke, og jeg sender litt sommervær til deg!

 5. Bønna
  18/06/2010 at 21:16

  Vi har (og har hatt en stund) 10 grader og småregn. Jeg synes faktisk det er ganske deilig, og varmt nok om man bare kler seg. Det er stor forskjell på 10 grader i januar og i juni, om sommeren er det tross alt mer å se på ute. Akkurat nå synes jeg tulipanene er veldig flotte med litt regn på. Det er et litt fredfult og rolig sommerregn, og så sparer jeg mye tid på vanningen.

Legg inn en kommentar