Baronen er funnet

Denne sprang ut i går, og DETTE er naturligvis Baron Girod de l’Ain. Den forrige som jeg tok for å være baronen var nok Zigeunerknabe. Aner jeg en opera her, hoho
Edit: Yepp, jeg aner definitivt en opera og librettoen blir mer absurd by the moment. Melder på Frøken Baron til Moseplassens rosekonkurranse. Denne operaen blir nok den neste realityetterfølgeren etter Jentene på Toten…
For en mer seriøs presentasjon: Dette er en remontantrose, dyp rød i fargen, med karakteristiske hvite kanter på kronbladene. Helt spesiell. Den er ganske ny i min hage, planta i fjor etter forrige import fra Knud Pedersen, og har klart den forferdelige vinteren bra. Første gang den blomstrer hos meg, men jeg aner en ny yndlingsrose. Her er Knud Pedersens bilde og faktaopplysninger. Min har ikke vært dekket av annet enn naturlig snødekke i vinter.

Bedre bilde (klikkbart):

 

Påmeldt til:

11 tanker om “Baronen er funnet

  1. Åh, den var bare simpelthen nydelig…..Lekkert med de hvite kantene, og ja, spesiell! Kanskje jeg stemmer på deg?

  2. Tilbaketråkk: 60 Fantastiske roser – Presentasjon av kandidater til Frøken Rose 2010 | Moseplassen

  3. Tilbaketråkk: Frøken Rose 2010 – 10 finalister: | Moseplassen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *