Musikalsk mot


Vi starter med hagens desidert lekreste pion. Bildet yter på ingen som helst måte fargen rettferdighet. Den er sånn at jeg får vondt i mellomgolvet hver gang jeg ser på den…. Det er sånn som gjør det umaken verd å være hagegal og tømme visakortet ved synet av en sjelden pion på et hagesenter (husker jeg skrev om det i fjor, da jeg kjøpte denne og Molly the Witch…)
Ellers har jeg slått plenen, det er ikke verd å spandere bloggeplass på – en drittjobb. Men nå er det gjort for denne uka.

Men det var nå ikke egentlig det jeg hadde tenkt å skrive om, i henhold til tittelen. I år er det Haydnjubileum. Papa Haydn, grunnleggeren av klassisk musikk i nåværende form døde for 150 år siden. Visstnok en mann med både klokskap, mot og integritet – og åpenbart også sans for humor. Som den britiske kommentatoren sier – denne symfonisatsen gir en helt egen mening til uttrykket “face the music”, og viser at også Daniel Barenboim har et komisk talent.
Dette er Wienerfilharmonikerne, på siste nyttårskonsert:

http://www.youtube.com/watch?v=icItGTp7zTY

PS
I dag kverka jeg to liljebiller til – som var i ferd med å ha seg på en av martagonliljene mine. Dessverre viste det seg at den første ikke var så sær og singel som man kunne ønske. Jeg gremmes…

0 tanker om “Musikalsk mot

  1. Det var lekkert. Jeg elsker slike sukkertøyfarger. Har på meg en topp i nøyaktig samme farge i dag;D

    Harmoniene er ukjent terreng:D

  2. Fargen er mindre sukkertøypreget enn den ser ut på bildet. Jeg må bli flinkere til å justere bilder… den er intenst purpurfarget. Men lekker uansett.

  3. Nydelig peon! Sigrid og jeg så omtrent 30 forskjellige hos Bjørke, hint, hint! Men jeg kjenner ikke variantene, dessverre og heldigvis.
    Morsomt gjensyn med Haydn og Barenboim. Musikeren og jeg koste oss med den nyttårsdagen.

  4. Det var jo litt av en lekkerbisken ; )
    Takk forsist forresten, og for hyggelig hilsen i gjesteboka,- var litt usikker på hvor jeg skulle svare…Ser dårlig ut med besøk denne uken, har hatt svigers her, brukt litt tid på å lande etter konfirmasjonen, og nå er det tid for utsatte tannlegebesøk m.m…men håper jo det byr seg en anledning litt lenger ut i rosesesongen .. ; ) -Valp og eksamenstid får ta skylda for at mine hagesider har vært litt slunkne, men nå er det ferie, og det kommer seg garantert…(- har forresten lagt inn noen vårbilder nå..)
    Klem Sølvi

  5. Koselige vårbilder – og takk for sist, ja! Ta en tur når og hvis det passer. Rosene blomstrer hele sommeren,de…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *