Årets nyttårsbetraktning…

Har brukt noen timer nå til å bla meg gjennom årets blogginnlegg – og det slår meg at jeg er en usannsynlig privilegert person.

Riktignok startet året med et kraftig smell for mitt vedkommende, (bildene er vekk, det skal vi komme tilbake til), men der jeg tilbrakte noen dager på sofaen og så på fjernsynsoverføringene fra Haiti, var jeg fullstendig klar over at jeg hadde lite å klage over. Nå, snart ett år seinere har jeg et svakt arr i panna og en ny bil å vise til som minner om dette uhellet. På Haiti er de ikke så heldige.

Fartet mye har jeg også gjort i år, selv om det stort sett har vært korte turer. Mannfolket ga meg en Londontur i presang i fjor jul – og denne gjennomførte vi i slutten av januar, selv om jeg ikke var særlig pen. Det var en kjempefin tur, London er en by man aldri blir lei av eller ferdig med.

I mai dro Ringsaker Kantori til Polen på korfestival, det var absolutt en fantastisk vellykket og minnerik tur. Jeg har aldri vært i Polen før 🙂

Vi hadde også en koselig ferieuke i København i selskap med to unge turtelduer.

Og en ny tur til Købehavn med Vokalensemblet Cantarelle.

Likevel tror jeg det var turen til Praha i oktober som tok kaka, i den grad at vi planlegger en ny tur dit i april 🙂

I hagen har vel året vært på det jevne. Forrige vinter var kald, og mye strøk med – særlig av klatreplanter og trær. Årets vinter ser jo heller ikke særlig lovende ut :-(. Sommeren var heller ikke av den minneverdige sorten, men i juli har jeg blogga en del om godt vær og mange rosebilder, og årets paella var ualminnelig vellykket.  Elines blåveis var også en av årets begivenheter.  Graven er nå som sagt slettet, så jeg er svært glad for at jeg grov opp disse blåveisene i uvanlige farger. Og “hagens fem fineste” nådde mange bloggere, også folk jeg ikke kjenner i det hele tatt. Mye fint å se!

Teknologisk sett har jeg flytta bloggen til eget domene – noe som gjør at jeg har mistet en del bilder (dvs jeg har dem på backup, men det er en kjempejobb å legge dem inn i bloggen igjen…), men er ellers veldig godt fornøyd med dette. Kindle er nok årets anskaffelse – er stadig like fornøyd med lesebrettet.

Mine nærmeste er stort sett friske og spreke, årets nyttårskalkun ble fortært hos bestemor i går. Min bror ble 50 og feiringen foregikk hjemme hos oss.

Ellers er de fleste treff på bloggen min etter søk på sopp 🙂

Likevel velger jeg å henge opp igjen denne:

og denne:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-70-8KNNPs8]

Godt Nyttår, alle venner i cyberspace!

3 tanker om “Årets nyttårsbetraktning…

  1. For en utrolig flott hage du har!
    Likte særlig den vakre engen på slutten!!!
    Nydelige overganger mellom plen, eng og bedd!
    Takk for titten!

  2. Takk for det, Lin 🙂 Særlig siden denne videoen viser hagen som den faktisk ER 🙂 Grasklipperen streika, hauger med opplukt ugras ligger her og der, mye ugras er IKKE lukt etc…. Sånn er det jo bare, i alle fall her.

  3. Jeg tenkte å skrive omtrent det samme som Lin, og så sto det her allerede. Kjempehyggelig med hagevandring på denne tiden av året.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *