Da har jeg vært ute med Revira…

Så får vi se om det hjelper noe særlig. Det gikk fint i fjor – lite beiting på roser og annet i løpet av sommeren, men beista tok det jo igjen til gagns i vinter, det var mangt et sørgelig syn som møtte meg når snøen gikk. Blir det slutt på roseknuppegnafsingen nå, så får jeg heller vurdere å investere i en pakke til til høsten. Ellers blir det lite haging på meg i dag, skal på legevakta. Forhåpentlig er det ikke alt for mange som gjør dumme ting i varmen og havner der. Mannfolket får vanne, det trengs i denne varmen ja. Deilig Håper det vedvarer, i det minste at det ikke begynner å pøse ned så snart folk får fri i helga.

Forb… stylterotter

Nå må jeg bestille mer Revira. Jeg ser dem ikke lenger, fillekrekene, men de er her om natta og nipper roseknupper :sur:. Men det hjalp da faktisk med Revira i fjor, så jeg gjør et nytt forsøk. Ellers er det strålende vær i dag, men jeg er litt sliten og trøtt, så jeg har ikke gjort så mye annet enn å sove en lur på terrassen, og gå en liten tur med fotoapparatet. Mye BURDE vært gjort, ikke minst burde plenen vært slått, men man trenger å ta det litt med ro av og til også. Hage skal være kos, ikke stress. Selv om det holder hardt når jeg ser spor etter de forbaskede dyra…At wits endTime out

Som dere ser har jeg funnet en kobling til smileys fra Live Writer…noe skal da barnslige kjerringer ha å more seg med Rolling on the floor

I går var det avslutning på ungdomsskolen. Vemodige greier, nå har siste ungen gått ut av ungdomsskolen – det må jo definitivt tyde på at vi begynner å dra på åra. Men det var en fin kveld. Ungdommene var flotte i finstasen sin, mange bunader å se. Kjersti nektet å bruke sin, men hadde kjøpt seg en riktig pen kjole på skoletur i Trondheim, så det gjorde ikke så mye. Og vi var jo sprekkeferdige av stolthet også. Hun opptrådte med et pianonummer, og en sang som hun hadde diktet selv for anledningen. Jeg har enda ikke forstått helt hvordan jeg legger opp lyd, men kanskje det kommer. Den unge damen fikk også skolens eneste sekser til skriftlig eksamen, så vi er jo stolte av det også

Nine Year-Teaspoon – We’ll Meet

(yuhuu, jeg fikk det til (takk til Britt Åse) – dette er riktignok på pianoet hjemme og ikke flygelet i kulturhuset, og vi må vel kanskje kjøpe en ordentlig mikrofon til den unge damen…)
I mellomtiden kan jeg jo heller laste opp noen bilder:

DSCF1697

Her er Angel’s Petticoats igjen. Den er jo bare lekker….

DSCF1696

Det samme er jo den blå valmuesøsteren

DSCF1701

Kapusinerrosen har sprunget ut

DSCF1702

Men den “blå” trepionen er snart ferdig…

Min blogg: P031008_13.22.JPG


herr kakerlakk

med fotsid frakk og altfor store sko,
gikk på basar og vant et par
kalosjer nummer to.

Herr Kakerlakk sa tusen takk
og pakket gaven sammen.
Nå går jeg hjem og viser dem
til barna og madammen.

Inger Hagerup

Bare gift på denne kakerlakken her. Og de andre vi kom over
>:)

Inger Hagerup er sitert etter hukommelsen. “Så Rart” var en av mine yndlingsbøker som barn, og jeg har lest den for alle mine egne barn også. Men det kan jo tenkes jeg har glemt/omskrevet noe.
Får kjøpe den til Jonas når han blir litt større 😉

Benjamin Britten


dagens rose

er en lekker sak som dufter deilig. Jeg er svært glad for at den klarte vinteren i min hage, men ikke fullt så glad for at rådyra også elsker den.
Fargen er ikke helt riktig gjengitt, men de praktfulle sjatteringene anes. Denne rosen har virkelig en spesiell farge.

Ellers skal jeg til Oslo og drepe kakerlakker i dag. Eirin har fått nye husdyr hun var mildt sagt lite fornøyd med.
I en blokk kan man vel ikke være sikker på at de bare er i en leilighet heller, så det er antagelig best å kontakte borettslaget.
Har lest meg opp på folkehelsa sine sider, og fått greie på at sporadiske forekomster av den slags ekle dyr kan komme fra mat, eller man kan ta dem med seg hjem fra ferie.
Usj – ikke det triveligste ferieminnet akkurat. Men man skulle jo tro at man må ha med minst to (evt egg..) for at det skal bli flere av dem?